Header OverviewPage
Kennisbank - HR Consultancy

Heeft jouw onderneming al een externe vertrouwenspersoon?

Ongewenste omgangsvormen zoals intimidatie, pesten, agressie, (seksuele) discriminatie of zelfs geweld. Ze blijven - helaas - realiteit op de werkvloer. De impact van deze situaties is niet te onderschatten. Medewerkers kunnen hier blijvende klachten door ervaren of zelfs volledig uitvallen. Medewerkers weten, in dit soort situaties, niet altijd waar ze met dergelijke problemen terecht kunnen. 

Case

Een veilige plek.

Werkgevers hebben niet alleen de verantwoordelijkheid om ongewenste omgangsvormen te voorkomen, maar ook om een veilige omgeving te creëren waarin werknemers zich gesteund voelen. We begrijpen het belang van een fijne werkomgeving en hebben - vanaf heden - een gecertificeerde vertrouwenspersoon die als externe voor jouw organisatie kan optreden. Zij ondersteunt en begeleid medewerkers in situaties van intimidatie, pesten, agressie, geweld, discriminatie of seksuele discriminatie.

Benieuwd wat Anouk voor jouw medewerkers én organisatie kan betekenen?

We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Op die manier kunnen we samen aan een gezonde, respectvolle werkomgeving werken waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt.

A94f13c3bf12fefcccb30848df4232c2
Een vraag voor Anouk Woudenberg?

Neem contact op met onze expert.

Neem contact op