Header ExpertisePage

Expertises

Business Consultancy.

Ondernemen is klaar blijven voor de toekomst. Je maakt keuzes, neemt risico’s en blijft leren. Vraag jij je weleens af welke keuzes de juiste zijn? Weet je dat er verandering nodig is, maar ben je zoekende naar de juiste aanpak? Wat jouw bedrijfsvraagstuk ook is, wij staan voor je klaar met deskundig advies en persoonlijke begeleiding. En dat doen wij niet zomaar. Wij zeggen wat we zien en doen wat jou verder helpt. Dat doen wij door inzicht te geven in waar je met jouw bedrijf staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Samen gaan we op zoek naar de juiste richting en zorgen we ervoor dat de keuzes van nu het verschil maken voor later.

Naamloos 11
Naamloos 12
Dienst
Procesoptimalisatie.

Niet harder werken, maar slimmer werken. Een slogan die je vast al vaak hebt gehoord. Maar hoe pak je dat aan? Het begint bij goed ingerichte bedrijfsprocessen. Want als de basis niet op orde is, is er geen ruimte voor verbetering. Zo simpel is het. Wanneer jij kiest voor verbetering, kies je voor bedrijfsprocessen die houvast en duidelijkheid bieden aan jouw medewerkers en die beter en sneller inspelen op de behoeften van jouw klanten. Je bespaart kosten, vermindert doorlooptijden, verbetert de kwaliteit en verhoogt de efficiency. Kortom: met goed ingerichte bedrijfsprocessen doe je meer in minder tijd.

Klik hier
Naamloos 23
Verandermanagement.

Wat zijn de behoeften en wensen van jouw klanten en zijn er veranderingen nodig die hier goed op inspelen? En wat is ervoor nodig om jouw medewerkers optimaal te laten presteren? Verandering laat jouw onderneming groeien en vernieuwen. Makkelijk is het niet, wel noodzakelijk. Onze business consultants ondersteunen en begeleiden je bij de veranderingen die nodig zijn om doelgericht en duurzaam te ondernemen.

Of het nu gaat om het nastreven van andere organisatiedoelstellingen of het aanpakken van de gehele bedrijfsvoering, met behulp van onze zelf ontwikkelde methode ‘zes stappen van verandering’ brengen wij graag samen met jou de verandering in beweging. Wij zetten hierbij onze strategiekaart in, om jou inzicht te geven in de organisatiedoelstellingen en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Van strategie naar actie; samen komen we tot de kern van jouw organisatie en bepalen we welke veranderingen nodig zijn om klaar te blijven voor de toekomst.

Lees meer
Cta Small orange
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Veranderingen goed managen of de processen binnen jouw organisatie verder optimaliseren?

Onze specialisten helpen je graag verder. Direct.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van business consultants staat voor je klaar.
 • 367e0bbe51158a63f31c2492588bc82e
  Ralf van Wijk

  Directeur Consultancy & Fiscaal Advies

 • E0241548f8f8bff44c5c2725ef19dc2d
  Remco van den Bogaard

  Business Consultant

 • 73a1ced9849170b7200876f2c8e70604
  Adiëlle van Kemenade - Mommers

  Business Consultant

Form big red
Stel je vraag
Snel contact met een business consultant?

Bel ons of laat je gegevens achter.

Bel 0492 - 54 85 55