Header ExpertisePage

Expertises

Van dagelijkse belastingzaken tot een complete fiscale strategie.

Ontwikkelingen in en om je onderneming hebben bijna altijd fiscale gevolgen, direct of op termijn. Een overname, zakendoen in het buitenland of snel veranderende wet- en regelgeving. Wesselman zorgt dat je voldoet aan de verplichtingen en benut tegelijkertijd fiscale kansen en mogelijkheden. Zodat je beter kunt ondernemen.

Naamloos 22
Naamloos 58
Dienst
Aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting

Mis geen belastingvoordelen en voorkom naheffingen; laat ons de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting voor jou uit handen nemen. Op deze manier garanderen we dat je fiscale aangiften altijd op tijd worden ingediend. Ook controleren we jouw aanslagen graag, verwerken we de aanpassingen op voorlopige aanslagen of verzorgen we bezwaar- en beroepsschriften. De geldende wet- en regelgeving wordt daarbij scherp in de gaten gehouden.

Lees meer
Naamloos 1
Dienst
Loonheffingen

Personeel. Het is met stip op één het meest waardevolle bezit van een ondernemer. Máár het brengt - naast loon en secundaire arbeidsvoorwaarden – ook andere kosten met zich mee. Als werkgever ben je verplicht belasting in te houden bij je werknemers, die je afdraagt aan de Belastingdienst. Hoe werkt dit precies? En welke mogelijkheden bestaan er om deze belastingverplichtingen tot een minimum te beperken? Onze specialisten adviseren je graag bij vraagstukken als deze en maken je wegwijs in de complexe wereld van het belastingadvies.

Klik hier
Naamloos 4
Dienst
Estate planning

Met een grondige en overzichtelijke estate planning wordt jouw vermogen overgedragen op de manier zoals jij dat wilt. Geen eenvoudige klus, maar het geeft duidelijkheid en rust. Heb jij (familie)vermogen dat je – tijdens leven of bij overleden – wil nalaten aan jouw partner, kinderen of andere familieleden en wat is de beste manier? En wat gebeurt er als je door een ongeval of ziekte niet meer in staat bent om zelfstandig beslissingen te maken? Daarnaast heb je ook nog te maken met veranderende wet- en regelgeving. Onze specialisten staan je graag bij om alle zaken rondom estate planning naar jouw wensen in te richten.

Naar pagina
Naamloos 19
Dienst
Schenk- en erfbelasting

Overweeg je geld te schenken of ben je – na het overlijden van een dierbare – betrokken bij de verdeling van een erfenis? In beide gevallen ontvangen betrokkenen geld waarover belasting verschuldigd kan zijn. Iets wat je waarschijnlijk graag tot een minimum zou beperken. Heb je inzicht in jouw financiële situatie? Is er een testament opgesteld? En wat betekent het als je komt te overlijden?

Ontdek meer
Naamloos 13
Dienst
Omzet- en overdrachtsbelasting

Bijna elke ondernemer heeft te maken met btw. Het lijkt simpel, maar de wet- en regelgeving op het gebied van btw is erg complex. Want waar moet je precies aan voldoen? Is alle btw aftrekbaar? ? Welk tarief is van toepassing? Moet de btw worden verlegd? Geldt er een vrijstelling? Wat zijn de regels als je zakendoet met het buitenland? Onze specialisten adviseren je graag over diverse – nationale én internationale - btw-vraagstukken. Als ondernemer levert dit kansen op en helpt het om risico's te beperken. Heb je hulp nodig met btw-aangiftes en/of btw-analyses? Wij maken het voor je in orde.

Klik hier
Naamloos 64
Dienst
Due Diligence

Zie jij de mogelijkheid een bedrijf over te nemen? Dan is het verstandig een onderzoek uit te laten voeren door specialisten, want hoe weet je of je inzicht hebt in alle belangrijke aspecten die ertoe doen om tot een goede bedrijfswaardering te komen? Een Due Diligence onderzoek geeft duidelijkheid.

Naar pagina
Naamloos 66
Dienst
Formeel recht

Als ondernemer moet je voldoen aan fiscale verplichtingen. Formele aspecten spelen een belangrijke rol bij het nakomen hiervan. Wat zijn jouw rechten? En wat zijn de gevolgen als je jouw verplichtingen niet op tijd nakomt? Wij werken iedere dag aan formele belastingzaken die jij het liefst voorkomt; fiscale boetes, betalingsproblemen, aansprakelijkheidsstellingen, boekenonderzoeken en verschillende bezwaren en beroepen.

Klik hier
Form big blue
Stel je vraag
Snel contact met een specialist?