Header Theme blue
15578 WM Groeien 1x

Ondersteuning bij

Groeien

Jouw onderneming groeit. Dat betekent dat het tijd is voor een volgende stap. We brengen in kaart waar je staat en wat er nodig is om deze groei door te zetten. Onze specialisten komen met een gedegen plan dat alle facetten van het ondernemerschap raakt; een koers om op te varen.

  • Check Gastvrije organisatie
  • Check Fullservice advieskantoor
  • Check Persoonlijke benadering
  • Check Hoogwaardige kwaliteit
De stappen van vandaag, de visie van morgen.

Volgen de orders elkaar in rap tempo op? Of neemt de vraag naar de diensten toe? Je wilt graag aan ieders behoefte voldoen, snel schakelen én het overzicht behouden. Maar, hoe pak je dit aan? Tijd om hierover na te denken is er niet - of die maak je niet – waardoor keuzes ter plekke gemaakt worden. We creëren rust en overzicht zodat jij vooruit kunt kijken.

Naamloos 26
De weg naar succes voor jouw onderneming.

We beginnen bij de basis en bekijken samen de liquiditeitspositie. Het aantal orders is misschien groot, maar hoe zit het met de kostenkant? Is er voldoende aandacht voor de groei van jouw medewerkers? Het is – zeker in deze arbeidsmarkt – belangrijk om de ontwikkeling van jouw personeel te stimuleren. Op die manier kunnen ze meegroeien met jouw onderneming. Als er een goede basis is, kunnen we samen naar de toekomst kijken. Welke scenario's kunnen zich de komende jaren voordoen en hoe kunnen we hierop inspelen? Door vooruit te kijken behoud je het overzicht. Zo kun je ervoor zorgen dat de verschillende processen goed lopen. Doe je dit niet? Dan loop je het risico dat jouw onderneming vastloopt, medewerkers nieuwe uitdagingen aangaan en de groei stagneert.

Naamloos 25
We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Onze adviseurs hebben deze kennis en kunde in huis. Ze kennen de kneepjes van het vak, denken met je mee en durven je een spiegel voor te houden. Zaken bespreekbaar maken; dát is ons streven. Door tijdig bij te sturen, voorkom je de noodzaak om achteraf – en wellicht te laat - zaken bij te stellen. Samen maken we de volgende stap.

Cta Small blue
15578 WM Groeien 1x
Heb je een vraag over de groei van je onderneming?

Een doel in gedachten? Bel ons en stel jouw vraag direct.

Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Form big orange
Stel je vraag
Een adviesgesprek met een specialist over de groei van je onderneming?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55