Header TargetAudiencePage

Voor wie

Start-up.

Het starten van een eigen onderneming is spannend. Als beginnend ondernemer word je geconfronteerd met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Het schrijven van een bedrijfsplan, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het opstarten van de administratie. Of je nu een innovatief concept hebt bedacht, een nieuw product op de markt wilt brengen of diensten aan wilt bieden; er moeten verschillende aspecten geregeld worden. Misschien heb je niet met alle aspecten van het ondernemerschap ervaring.

15578 WM Start up 1x
Naamloos 17
Wij zijn Wesselman
Een baken in zaken.

We delen onze kennis graag met je en geven je de begeleiding die je – in deze nieuwe, spannende fase – nodig hebt! Onze adviseurs beantwoorden brandende vragen én zijn een sparringpartner.
Als startende ondernemer is het belangrijk – en wettelijk verplicht – dat je een goede administratie bijhoudt én dat je zorg voor de noodzakelijke juridische documenten. Daarnaast zijn er diverse verzekeringen die je als ondernemer dient af te sluiten en is het slim om op voorhand – al lijkt het nog ver weg – na te denken over het regelen van pensioen voor jezelf en jouw medewerker(s). We staan je graag bij met advies en ondersteuning bij ieder van deze aspecten.

Meer over Wesselman
Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Naamloos 24
Veel voorkomende expertise
Hulp bij een project of structurele HR ondersteuning?

Is jouw onderneming klaar voor de toekomst? Onze specialisten zijn er voor je. Of het nu gaat om personeelsbeleid, strategische personeelsplanning of employer branding. Samen werken we aan de groei van jouw onderneming. Ontdek nieuwe inzichten met onze ervaren consultants en zet stappen richting succes!

Lees meer
Form big red
Bel ons en stel jouw vraag direct
Waar kunnen wij je bij helpen?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55