Header Theme red
15578 WM Overnemen 1x

Ondersteuning bij

Overnemen

Een onderneming overnemen is – naast een uitdagend avontuur – een complex traject. Is het financieel haalbaar? Hoe gaat het contractueel in zijn werk? En hoe zit het met de financiële, fiscale en juridische risico's? We brengen het graag voor je in kaart en begeleiden je – aan de hand van een zorgvuldig plan – stap voor stap om jouw ondernemersdroom waar te maken!

  • Check Gastvrije organisatie
  • Check Fullservice advieskantoor
  • Check Persoonlijke benadering
  • Check Hoogwaardige kwaliteit
De sleutel tot een succesvolle overname.

Goede voorbereiding is belangrijk, dus is het zaak dat je op tijd begint. Een grondig onderzoek geeft je inzicht in alle aspecten die ertoe doen om tot een goede bedrijfswaardering te komen. Onze Due Diligence specialisten brengen, op basis van jouw wensen, de kansen én risico's voor jou in kaart. De resultaten van het onderzoek geven belangrijke inzichten; wil je de overname voortzetten? Met onze ondersteuning – en eventuele bemiddeling – leg jij een goed onderbouwde verkoopprijs neer.

Naamloos 10
We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

We adviseren je over de vorm van financiering en helpen je, ook na het traject, graag verder. Is de fiscale structuur goed ingericht? Zijn de bedrijfsprocessen aan verandering toe? En hoe zorg je ervoor dat de financiële administratie goed op orde is? Onze specialisten staan je bij in het proces, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Cta Small red
15578 WM Overnemen 1x
Heb je een vraag over het overnemen van een onderneming?

Een doel in gedachten? Bel ons en stel jouw vraag direct.

Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming.
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Form big orange
Stel je vraag
Een adviesgesprek met een expert over de overname van een onderneming?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55