Header ExpertisePage

Expertises - Accountancy

Zorgprofessionals.

Ondernemen heeft waarschijnlijk niet jou focus, maar het vraagt wel veel van je tijd. Tijd die jij liever in jouw patiënten steekt. De ontwikkelingen binnen de branche gaan snel. De markt is continu in beweging. Interessant, máár ook een grote uitdaging. Je wil natuurlijk koste wat kost goede zorg blijven bieden.

Naamloos 41
Naamloos 3
Ondersteuning in elke fase van het ondernemerschap.

Mogen we je helpen bij het regelen van waarneming of loondienst? De begeleiding bij toetreding en uittreding? Of de ondersteuning bij praktijkbegeleiding? Onze zorgprofessionals hebben alle kennis en kunde in huis en begeleiden jou, als medisch zelfstandige, graag!

We onderhouden contacten met belangrijke beroepsorganisaties als de Orde van Medisch Specialisten, de Landelijke Huisartsen Vereniging en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. Ook zijn we onderdeel van de branchegroep ‘Medisch’ van het SRA.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van specialisten staat voor je klaar.
  • 515212282c421b90b62f81d0737d7da1
    Marco de Hondt

    Senior Belastingadviseur | Specialist Zorgbranche

  • 99fbf13bd3e387992753142bc2b13de9
    Lisette de Bont - van Dijk

    Verantwoordelijk Accountant

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een specialist?

We adviseren je, met onze kennis, bij ieder vraagstuk. Zo worden ingewikkelde situaties voorkomen, risico's tijdig in kaart gebracht en zaken in goede banen geleid. Dáár ligt voor ons de uitdaging.

Plan een vrijblijvend advies gesprek