Header ExpertisePage

Expertises - Accountancy

Controleren van de jaarrekening.

Cijfers zijn belangrijk, maar de ambities die daarachter schuilen nog veel meer. We zetten een stip op de horizon, brengen in kaart hoe we prestaties kunnen verbeteren en risico's terug kunnen dringen. Waar sta je, waar liggen jouw prioriteiten en waar wil je naartoe? Samen werken we aan de toekomst van jouw onderneming. Jij bedrijft in jouw vakgebied topsport, wij zijn jouw financiële klankbord.

Naamloos 10
Controle van de jaarrekening.

De controle; een eerlijk en onafhankelijk oordeel over de jaarrekening van jouw onderneming. Voldoen de cijfers aan de eisen die de overheid stelt? En klopt het beeld dat jij van de financiële situatie van jouw onderneming hebt? Deze zekerheid geeft jouw rust én andere stakeholders vertrouwen. Voldoet jouw onderneming al twee jaar op rij aan de volgende criteria? Dan is een accountantscontrole van de jaarrekening bij wet verplicht. 

Voldoet jouw onderneming aan de volgende punten?
 • Check Circle

  Omzet van meer dan € 12 miljoen euro;

 • Check Circle

  Balanstotaal van meer dan € 6 miljoen euro;

 • Check Circle

  Meer dan 50 (fte) medewerkers. 

Naamloos 9
Jouw wens, ons advies.

Wil je precies weten hoe je ervoor staat? Dat komt goed uit, met jouw input zorgen wij ervoor dat we weten wat er in jouw onderneming speelt, waar je naartoe wilt en welke belangen er een rol spelen. We controleren jouw jaarrekening aan de hand van een helder stappenplan. De uitkomsten worden in een controle verklaring gedeeld. Hiermee voldoe je aan de geldende wet- en regelgeving. 

Naamloos 6
Een nauwkeurige, scherpe blik.

Wij zetten graag een stap extra. Met een nauwkeurige en scherpe blik zorgen wij voor een correcte controle van jouw jaarrekening. Dit waarborgen we door de beroepsregels en onafhankelijkheidsrichtlijnen - volgens de geldende verordeningen en wet- en regelgeving - na te leven. Wij leggen verbanden en creëren inzichten over de administratieve organisatie, interne beheersing en automatiseringsomgeving. In de managementletter delen we al deze informatie met je. Zien we groeimogelijkheden en verbeterpunten? Onze specialisten staan voor jou klaar met grondig en onafhankelijk advies. Niet alleen als je een vraag aan ons hebt, ook als wij denken dat bepaalde zaken van toegevoegde waarde voor jouw onderneming zijn, zullen we jou hier proactief op wijzen. Met de actuele cijfers zetten we samen stappen voor de toekomst.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van specialisten staat voor je klaar.
 • 0ceeeb2facce5b99336dcd0ef7562bb7
  Martin Hoskens

  Registeraccountant

 • 3ae327f49abdc4ed581a5bc0be20b363
  Wendy Smits

  Manager Controlepraktijk

 • 935edb58dd134daf33d96318ca508b6a
  Jasper Dielis

  Junior Manager Audit

 • 0c007304b94e6a55acde1f1c1bb91c63
  Anne van Asten

  Supervisor Audit

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een specialist.

Het belang van ons werk voor de toekomst van jouw organisatie is groot. We investeren in de lange termijn en kennen én nemen onze verantwoordelijkheden. De kwaliteit van de controles wordt scherp in de gaten gehouden. Zo zorgen we ervoor dat we goed werk afleveren. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in