Header ExpertisePage

Expertises - Fiscaal advies

Formeel recht.

Als ondernemer moet je voldoen aan fiscale verplichtingen. Formele aspecten spelen een belangrijke rol bij het nakomen hiervan. Wat zijn jouw rechten? En wat zijn de gevolgen als je jouw verplichtingen niet op tijd nakomt? Wij werken iedere dag aan formele belastingzaken. Hoe kunnen wij jou helpen?

Naamloos 65
Naamloos 66
Belangrijke belastingzaken.

We helpen jou, als ondernemer, graag. Het vermijden van fiscale boetes, het oplossen van betalingsproblemen, omgaan met aansprakelijkheidsclaims en het indienen van bezwaren en beroepen. Niet de meest leuke zaken, máár wel aspecten die voor jou van groot belang zijn. De afgelopen jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in de wereld van belastingen. Er zijn nieuwe wetten ingevoerd met betrekking tot rentetarieven, het recht op het innen van schulden, strengere boeteregels en veranderingen in hoe we communiceren met de Belastingdienst. Gelukkig zijn we bekend met deze complexe zaken. We zien het vermijden van problemen en het benutten van kansen als een interessante uitdaging. Als ondernemer kun je op onze hulp rekenen.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van specialisten staat voor je klaar.
  • D523b36fa4df6a8ffad8fb454a609090
    Igor Suselbeek

    Senior Belastingadviseur | Formeel recht

Form big green
Stel je vraag
Snel contact met een specialist?

We adviseren je, met onze kennis, bij ieder fiscaal vraagstuk. Zo worden ingewikkelde situaties voorkomen, risico's tijdig in kaart gebracht en zaken in goede banen geleid. Dáár ligt voor ons de uitdaging.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek