Header TargetAudiencePage

Voor wie

MKB-bedrijf.

Het midden- en kleinbedrijf is een categorie die lastig te definiëren is. Het gros van de Nederlandse ondernemingen hoort hierin thuis, wat betekent dat er verschillende specialismen in ondergebracht kunnen worden. Toch hebben ze één ding gemeen. Er staat een ambitieuze ondernemer aan het roer van elke onderneming. Ben je pas gestart? Of heb je door de jaren heen naam gemaakt binnen de branche? Werk je als zelfstandige of geef je leiding aan jouw personeel?

15578 WM MKBÔÇ Öers 1x
Naamloos 51
Wij zijn Wesselman

Een baken in zaken.

We staan voor je klaar, wat er ook speelt in jouw onderneming. Onze adviseurs beantwoorden brandende vragen én zijn een luisterend oor. We sparren over kansen, zien veranderingen en behoeden je voor risico's die deze met zich meebrengen. Samen bepalen we de koers die je vaart. We zetten een stip op de horizon en maken gezamenlijke ambities waar!

Meer over Wesselman
Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming

Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.

Naamloos 24
Veel voorkomende expertise

Van dagelijkse belastingzaken tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Ondernemen is vooruitkijken. Soms is dat een uitdaging. Onze consultants adviseren je en helpen je de juiste keuzes te maken en veranderingen aan te pakken. Het doel is duidelijk; jou voorbereiden op een succesvolle toekomst door je inzichten en richting te geven. Zo kun jij stappen zetten en beslissingen nemen, die morgen het verschil zullen maken. 

Lees meer
Cta Small orange
De Code cute briefcase orange 1

Heb je een vraag over jouw MKB onderneming?

Heb je een doel in gedachten? Bel ons en stel je vraag direct.

 • Case orange
  Case Graphic orange Driessen
  Klantcase

  Samen, met zo min mogelijk kleerscheuren, sterker uit de storm komen.

  Onder de vleugels van Driessen Groep bevinden zich digitaal gedreven bedrijven in het domein van mens en werk. Ook Driessen Groep heeft, net als de rest van Nederland, een roerige tijd achter de rug. De zomerbijeenkomst, waarin wordt teruggekeken op de eerste helft van het jaar en vooruitgekeken wordt naar de tweede helft van het jaar, was dit jaar volledig online. Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep, praatte als een Matthijs van Nieuwkerk ‘Driessen draait door’ aan elkaar: “Heel raar en compleet anders, maar ook supergaaf! We houden van een feestje, maar juist nu moeten we samen duiding geven aan waar we middenin zitten. Het werd een event voor ons allemaal en meer dan anders, van ons allemaal.”


  Bekijk de case
Form big red
Bel ons en stel jouw vraag direct

Waar kunnen wij je bij helpen?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55