Header ExpertisePage

Expertises - Fiscaal advies

Omzet- en overdrachtsbelasting.

Als ondernemer betaal je btw, zo simpel is het. Minder simpel zijn alle regelingen en vrijstellingen rondom de btw. Want waar moet je precies aan voldoen? Wanneer heb je recht op aftrek van btw en welke tarieven en vrijstellingen zijn er? Onze specialisten adviseren je graag over diverse – nationale én internationale - btw-vraagstukken. Als ondernemer levert dit kansen op. Heb je daarnaast hulp nodig met btw-aangiftes en/of btw-analyses? Wij maken het voor je in orde.

Naamloos 13
E-commerce

Het aantal e-commerce ondernemingen groeit snel. Voor webshops die verkopen in andere landen gelden speciale regels. Dat vraagt natuurlijk om de juiste inspanning en toewijding. Onze btw-adviseurs hebben deze kennis en kunde in huis. Mogen wij dit voor je uit handen nemen?

Internationaal

Doe jij zaken op internationaal gebied, dan kun je te maken krijgen met wet- en regelgeving van andere lidstaten. In sommige situaties leidt dat tot een btw-registratie in andere landen. Soms is het fijn om te sparren met iemand die deze kennis en kunde in huis heeft. We beschikken over een groot, internationaal netwerk en brengen je – in de diverse landen – graag in contact met andere specialisten, zodat je ook in deze landen voldoet aan wet- en regelgeving.

Vastgoed

Zonder goede fundering geen bouw, zonder bouw geen vastgoed. Dit geldt ook voor het fiscale plaatje. De fiscale regelgeving in de vastgoedbranche is complex. Met een goed opgebouwd vastgoeddossier kom je niet voor verrassingen te staan. Het is dan ook belangrijk om voorafgaand aan de aankoop of verkoop van vastgoed de gevolgen voor de omzetbelasting en overdrachtsbelasting in beeld te brengen. Onze specialisten weten het beste uit elke situatie te halen. Wat is voor jou de gunstigste weg?

Naamloos 14
BTW-scan

Hoe zit het met de btw-positie van jouw onderneming? Zal een controle door de Belastingdienst goed worden doorstaan? Ben je nieuwsgierig waar kansen liggen? Of wil je meer weten over de risico's bij het uitvoeren van verplichtingen?

Een btw-scan geeft je inzicht in de positie van jouw onderneming. Wil je meer informatie ontvangen over onze btw-scan? We helpen je graag.

Stel ons je vraag
Wij zijn Wesselman
Een baken in zaken.

Al je fiscale vraagstukken door één kantoor geregeld. Belastingzaken kennen vele vormen. Sommige vraagstukken kom je elk kwartaal of jaarlijks tegen, andere maar één keer in het bestaan van je onderneming. Voor al die zaken kun je bij ons terecht. Van een simpele vraag tot een uitgebreide rapportage.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van fiscalisten staat voor je klaar.
 • 49ae4fd4557408c934c47da2c9bdc9b7
  Franka Pijpers - van Lieshout

  Senior Belastingadviseur | Specialist BTW

 • C9f124b7a66a04018012c3729a836b29
  Wouter Swinkels

  Belastingadviseur

 • Db5ed0528cde2f06f9ab9102c4a8297d
  Wendy Derks - Peters

  Belastingadviseur

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een fiscaal specialist?

Belastingvraagstukken direct goed oplossen voorkomt toekomstige problemen. Bel ons en laat je gegevens achter.