Header TargetAudiencePage

Voor wie

Familiebedrijf.

Het familiebedrijf heeft een unieke dynamiek. De ene na de andere generatie bouwt aan de toekomst van de onderneming en vaak zijn er verschillende gezins- of familieleden betrokken. Máár, dit bijzondere samenspel kan ook moeilijkheden met zich meebrengen, want zowel zakelijke als emotionele belangen spelen een rol. Hoe ga je daar, als ondernemer, mee om? En bij wie ga je te raden met lastige vraagstukken?

15578 WM Familiebedrijven 1x
Naamloos 40
Wij zijn Wesselman

Een baken in zaken.

Onze familieadviseurs kennen de uitdagingen als geen ander. We hebben aandacht voor familieverhoudingen, maar kijken ook naar de fiscale, juridische en financiële aspecten van jouw onderneming. Mogen we je een luisterend oor bieden, je een spiegel voorhouden of kunnen we een sparringpartner voor je zijn? Samen bouwen we aan de toekomst van jouw onderneming!

Ontdek hoe wij werken
Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Naamloos 36
Veel voorkomende expertise
Van organisatieontwikkeling tot een complete fiscale strategie.

Fiscale vraagstukken veranderen in elke fase van je onderneming. Zelfs je privésituatie kan van invloed zijn. Onze ervaren specialisten staan je bij met concreet en betrouwbaar advies. We anticiperen op alle fiscale onderwerpen die je nu en straks tegenkomt. Laten we samen belastingzaken doen.

Lees meer
Cta Small orange
De Code cute briefcase orange 1
Heb je een vraag over jouw familiebedrijf?

Bel ons en stel je vraag direct.

 • Case green
  Case Graphic green Case Fransen
  Klantcase

  "Het voordeel van een langdurige relatie is dat je elkaar door en door kent en aan een half woord genoeg hebt."

  Hij stookte zijn broodoven met zelf geoogst hout en besloot na een tijdje ook het hout te gaan verkopen. Dat we anno 2021 in een opvolgingstraject zitten naar alweer de vijfde Fransen-generatie; had Hein Fransen in 1895 niet kunnen bevroeden toen hij zijn bakkersbestaan aan de wilgen hing en inruilde voor de houthandel. In de afgelopen 126 jaar heeft het inmiddels internationaal opererende familiebedrijf Houtverwerkingsindustrie Fransen een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

  Bekijk de case
Form big red
Bel ons en stel jouw vraag direct
Waar kunnen wij je bij helpen?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55