Header Theme blue
15578 WM Overdragen 1x

Ondersteuning bij

Overdragen

De overdracht van een onderneming is een plan dat zich niet van vandaag op morgen laat schrijven. Fiscale en financiële vraagstukken spelen een rol, máár wat dacht je van het emotionele aspect? Loslaten is moeilijk. Dat weten we als geen ander. We zijn geïnteresseerd, overzien het pad dat je bewandelt en begeleiden jou en alle andere betrokkenen.

  • Check Gastvrije organisatie
  • Check Fullservice advieskantoor
  • Check Persoonlijke benadering
  • Check Hoogwaardige kwaliteit
Waar een deur sluit, gaat een andere open.

Je hebt jarenlang met veel passie ondernomen en wil niets liever dan het voortbestaan van jouw onderneming voor de toekomst veiligstellen. Wil je het bedrijf overdragen binnen de familie? Aan medewerkers binnen de organisatie? Of verkopen aan een externe partij? Goede communicatie is – welke keuze je ook maakt – essentieel. Zeker bij een bedrijfsoverdracht. Onze adviseurs begeleiden deze gesprekken en houden gedachten en gevoelens – van jou en andere betrokkenen – altijd in het oog.

Naamloos 4
De volgende generatie aan het roer.

We hebben aandacht voor het menselijke aspect. Wie neemt het roer van je over? Heeft hij of zij alle capaciteiten in huis om de onderneming te leiden? Of is er begeleiding nodig? Gesprekken als deze zijn niet makkelijk, máár wel van belang.

Ook is het belangrijk stil te staan bij de manier waarop je de onderneming over wil dragen? Heeft jouw opvolger financiering nodig? Schenk je (een deel van) de onderneming? Wil je betrokken blijven en zeggenschap houden? Of juist afstand nemen? En wat gebeurt er met het onroerend goed? Wil je het verkopen of is het verstandig om dit te behouden als belegging? Stuk voor stuk vragen die ons niet vreemd zijn.

Naamloos 3
We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

We weten wat er bij de overdracht van een onderneming komt kijken. Het is een lang proces dat vaak jaren duurt. Dat lijkt misschien lang, maar het kost tijd om tot een goede oplossing te komen. Goed advies bij de overdracht van jouw onderneming is héél belangrijk. Onze adviseurs denken met je mee en stellen kritische vragen. We nemen jou - en de betrokkenen - mee in het proces en delen onze kennis met je.

Cta Small blue
15578 WM Overdragen 1x
Heb je een vraag over het overdragen van je onderneming?

Een doel in gedachten? Bel ons en stel je vraag direct.

Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Form big orange
Bel ons en stel jouw vraag direct
Een adviesgesprek met een expert over het overdragen van je onderneming?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55