Header ExpertisePage

Expertises

Accountancy.

Cijfers zijn belangrijk, maar de ambities die daarachter schuilen nog veel meer. We zetten een stip op de horizon, brengen in kaart hoe we prestaties kunnen verbeteren en risico's terug kunnen dringen. Waar sta je, waar liggen jouw prioriteiten en waar wil je naartoe? Samen werken we aan de toekomst van jouw onderneming. Jij bedrijft in jouw vakgebied topsport, wij zijn jouw financiële klankbord.

Naamloos 19
Naamloos 6
Dienst
Samenstellen van de jaarrekening.

De jaarrekening geeft je inzicht in de financiële prestaties van jouw onderneming. Deze cijfers vertellen je waar je – op dat moment – staat. Vaar je op koers of is het tijd om bij te sturen? Samen zetten we een stip op de horizon. We zijn nieuwsgierig naar jouw ambities en werken hier graag met jou naartoe.

Lees meer
Naamloos 18
Dienst
Controleren jaarrekening.

De controle; een eerlijk en onafhankelijk oordeel over de jaarrekening van jouw onderneming. Voldoen de cijfers aan de eisen die de overheid stelt? En klopt het beeld dat jij van de financiële situatie van jouw onderneming hebt? Deze zekerheid geeft jouw rust én andere stakeholders vertrouwen.

Klik hier
Naamloos 38
Dienst
Accounting | Outsourcing.

Jij focust je op jouw kwaliteiten en kernactiviteiten, wij op die van ons. Een gedeelte van of de gehele financiële administratie uitbesteden? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze experts helpen je graag bij jouw vraagstukken.

Naar pagina
Naamloos 64
Dienst
Due Diligence.

Zie jij de mogelijkheid een bedrijf over te nemen? Dan is het verstandig een onderzoek uit te laten voeren door een specialist, want wat koop je precies en wat is een realistische (overname)prijs? Een Due Diligence onderzoek, of boekenonderzoek, geeft duidelijkheid.

Ontdek het hier
Naamloos 41
Dienst
Zorgprofessionals.

Ondernemen heeft waarschijnlijk niet jou focus, maar het vraagt wel veel van je tijd. Tijd die jij liever in jouw patiënten steekt. De ontwikkelingen binnen de branche gaan snel. De markt is continu in beweging. Interessant, máár ook een grote uitdaging. Je wil natuurlijk koste wat kost goede zorg blijven bieden. Onze zorgprofessionals hebben alle kennis en kunde in huis en begeleiden jou, als medisch zelfstandige, graag! 

Lees meer
Wij zijn Wesselman
Een baken in zaken.

Al je accountancy vraagstukken door één kantoor geregeld. Sommige vraagstukken kom je elk kwartaal of jaarlijks tegen, andere maar één keer in het bestaan van je onderneming. Voor al die zaken kun je bij ons terecht. Van een simpele vraag tot een uitgebreide rapportage.

Cta Small blue
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Aan de slag met accounting | outsourcing, de jaarrekening of due dilligence?

Onze specialisten helpen je graag verder. Direct.

 • Case green
  Case Graphic green Case Fransen
  Uitgelichte case

  "Het voordeel van een langdurige relatie is dat je elkaar door en door kent en aan een half woord genoeg hebt."

  Hij stookte zijn broodoven met zelf geoogst hout en besloot na een tijdje ook het hout te gaan verkopen. Dat we anno 2021 in een opvolgingstraject zitten naar alweer de vijfde Fransen-generatie; had Hein Fransen in 1895 niet kunnen bevroeden toen hij zijn bakkersbestaan aan de wilgen hing en inruilde voor de houthandel. In de afgelopen 126 jaar heeft het inmiddels internationaal opererende familiebedrijf Houtverwerkingsindustrie Fransen een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

  Bekijk de case
Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een specialist?

Bel ons of laat je gegevens achter.

Bel 0492 - 54 85 55