Header ExpertisePage

Expertises - HR Consultancy

Personeelsadvies.

Het vinden van goed personeel is een uitdaging. Dit maakt werkgeluk een erg belangrijk thema. Gelukkige medewerkers zijn niet alleen effectiever, maar ook loyaler richting jouw organisatie. Daarom is het essentieel om jouw HR-zaken goed te regelen. Een helder beleid, goed vitaliteitsplan en andere HR gerelateerde zaken vragen om specifieke kennis. Kennis die jij, als ondernemer, mogelijk niet in huis hebt, maar wel bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Naamloos 23
Naamloos 348
Strategie.

Is jouw onderneming in ontwikkeling? Liggen er grote veranderingen op de loer? Of wil je van koers wijzigen? Wat je vraag ook is, onze specialisten adviseren je graag over zaken als het personeelsbeleid, strategische personeelsplanning of employer branding. Samen streven we onze doelen na!

Naamloos 68
Ontwikkeling.

Groei is essentieel; niet alleen voor jouw onderneming, maar óók voor jouw medewerkers. Onze specialisten ondersteunen je bij de groei en ontwikkeling van jouw personeel en adviseren je graag over het belang van een functie- en salarishuis, performance management en de mogelijkheden die Profile Dynamics biedt.

Naamloos 60
Processen.

Het optimaliseren van processen verhoogt de efficiëntie. Ook op het gebied van personeel. De HR-cyclus en on boarding van nieuwe medewerkers zijn beide erg belangrijk. Onze specialisten leiden de verschillende processen in goede banen én helpen je bij de implementatie van nieuwe tools.

Naamloos 24
Abonnementen.

Wij ondersteunen je graag met – strategische of operationele – diensten op het gebied van HRM. Om je zo goed mogelijk te helpen, bieden we verschillende samenwerkingsvormen aan. Heb je een brandende vraag? Hulp nodig bij een project of ben je op zoek naar structurele ondersteuning? Samen maken we jouw behoeften inzichtelijk. Het uitgangspunt? Jouw organisatiecultuur én ambities.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van HR specialisten staat voor je klaar.
 • Cc15c8fcdab5c579b24be6025ffee611
  Marjolein Hartsuiker

  HR Consultant

 • 0a7bfc3bce5cf74eb65d2e78622cceb3
  Girtje Loogman

  HR Consultant

 • 468565bbe1b4affe3b45e42df1ea1b7b
  Floor van der Hagen

  HR Consultant

 • 205d4b34168165b07992e0bae96fffdd
  Anouk Woudenberg

  HR Consultant

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een van onze HR consultants?

Vraagstukken en projecten zijn áltijd anders. We kijken graag samen naar de organisatiecultuur en jouw ambities en presenteren je een plan dat hier – qua activiteiten en instrumenten – perfect bij past.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in.