Header Theme orange
15578 WM Bee êindigen 1x

Ondersteuning bij

Beëindigen

Een bedrijf beëindigen doe je niet zomaar. Misschien heb je geen zicht op opvolging, zijn de marktomstandigheden veranderd of ben je simpelweg op zoek naar meer rust. Wat de reden ook is, er komt veel bij kijken. Stap voor stap nemen we je mee in het proces. We zorgen voor heldere adviezen en concrete acties.

  • Check Gastvrije organisatie
  • Check Fullservice advieskantoor
  • Check Persoonlijke benadering
  • Check Hoogwaardige kwaliteit
Het startpunt voor nieuwe kansen en andere avonturen.

Een goed begin is het halve werk. Cliché, maar waar. Wanneer jij de beëindiging van jouw onderneming goed voorbereidt, kom je in aanmerking voor de meest gunstige fiscale regelingen. Samen met onze adviseurs bedenk je de beste strategie voor de bedrijfsbeëindiging. Dit werken we uit tot een concreet plan, dat meestal begint bij het inlichten van jouw medewerkers, klanten en leveranciers. Nadat je hen op de hoogte hebt gebracht is het zaak dat je alles zo goed mogelijk afrondt.

Naamloos 17
We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met de medewerkers? Wat zijn de fiscale en financiële risico's? En wat is het bedrijfspand waard? Onze familieadviseurs geven je graag antwoord op deze vragen. Ook maken we de eindbalans en jaarrekening voor je op en berekenen we een eventuele stakingswinst. We dragen zorg voor de laatste belastingaangiften en adviseren je bij het sluiten van de administratie. In een situatie als deze blijkt maar weer hoe belangrijk die jarenlange relatie is. Persoonlijke betrokkenheid is ook nu dé sleutel tot een succesvolle bedrijfsbeëindiging. Jouw toekomstplannen zijn voor ons geen geheim. Ook hebben we ervaring met de onverwachtse zaken die zich, bij een bedrijfsbeëindiging, voor kunnen doen. We houden alle belangrijke aspecten in gedachten en staan klaar om je in het proces te begeleiden.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Cta Small orange
15578 WM Bee êindigen 1x
Heb je een vraag over het beëindigen van je onderneming?

Een doel in gedachten? Bel ons en stel jouw vraag direct.

Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Form big red
Bel ons en stel jouw vraag direct
Een adviesgesprek met een expert over het beëindigen van je onderneming?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55