Header ExpertisePage

Expertises - Fiscaal advies

Schenk- en erfbelasting.

Overweeg je geld te schenken of ben je – na het overlijden van een dierbare – betrokken bij de verdeling van een erfenis? In beide gevallen ontvangen betrokkenen geld waarover belasting verschuldigd kan zijn. Iets wat je waarschijnlijk graag tot een minimum zou beperken. Heb je inzicht in jouw financiële situatie? Is er een testament opgesteld? En wat betekent het als je komt te overlijden?

Naamloos 4
Naamloos 3
Een schenkingsplan biedt uitkomst.

Maar, het is zaak dat je weet wat je precies kunt schenken. Is het mogelijk om jouw vermogen geleidelijk aan de betrokkenen over te dragen en op die manier belastingvoordelen te behalen? We brengen jouw financiële situatie in kaart, analyseren de pensioenopbouw en bekijken of er aanvullende inkomensverzekeringen nodig zijn. Wat blijft er over en kun je, bij leven, al schenken? Onze adviseurs staan klaar om je hierover te informeren.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van specialisten staat voor je klaar.
 • 28a4da0acdf4f410c20749305dde554c
  Joop Kuijpers

  Vennoot fiscaal

 • F4415ec3850b5609c9a5e7ffd11b5822
  Ferry Roefs

  Belastingadviseur

 • Ea625457a0b029bffa14011bf8c65faf
  Monique D'Elfant

  Senior Belastingadviseur | Specialist Estateplanning

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een fiscaal specialist?

Graag helpen onze specialisten jou bij het overdragen van je vermogen naar een volgende generatie. Jouw persoonlijke wensen zijn leidend. Wij verliezen daarbij de fiscale regelingen en altijd wijzigende wet- en regelgeving niet uit het oog.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in