Header ContentPage

Ondernemen is vooruitzien.

Kijk je naar morgen, volgend jaar of de volgende generatie? Waar je horizon ook ligt, onze accountants en adviseurs staan nu voor je klaar. Wesselman ondersteunt bedrijven in elke fase van hun bestaan. Van start-up tot multinational en van familiebedrijf tot corporate.

Naamloos 334
Naamloos 333
Naamloos 24

Trusted Family Business Advisor.

Wesselman is gecertificeerd Trusted Family Business Advisor. Onze gespecialiseerde adviseurs zijn thuis in de (vaak) bijzondere verhoudingen en dilemma’s die spelen in een familiebedrijf.

Naamloos 10
Hoogst persoonlijk zaken doen.

Onze kantoren zijn stevig geworteld in Brabant. Zaken doen we met klanten over de hele wereld. De manier waarop we zakendoen is behalve hoogwaardig ook zeer persoonlijk. Mensen staan bij ons boven cijfers. Onze specialisten zien prettig samenwerken als de beste weg naar resultaat. Daarom zijn veel van onze klanten al jarenlang aan boord.

Wat kunnen we betekenen?
Naamloos 26
Onze IT-partner Embora
Neem beslissingen op basis van data.

Wesselman is mede-eigenaar van Embora, de meest innovatieve AFAS-partner voor optimalisatie en business intelligence. Samen maken we je onderneming klaar voor groei, innovatie en succes. Alles draait om besluitvorming. Handel je op onderbuikgevoel of op grond van ervaring? Embora helpt je besluiten op basis van waardevolle data. Onze specialisten configureren AFAS-systemen, optimaliseren digitale bedrijfsprocessen en zorgen voor diepgaand inzicht in bedrijfsinformatie. We navigeren je door de complexe wereld van bedrijfssoftware en data-analyse, zodat je de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. Samen schrijven we jouw succesverhaal.

Nieuwsgierig naar onze diensten?
Geschiedenis
Onze geschiedenis
Waar Wesselman vandaan komt.

In 1980 startte Gerrit Harberink een adviesbureau met twee bevlogen belastingadviseurs. Hun scherpe inzichten trokken al snel aandacht van accountantskantoren over het hele land. Met de komst van Registeraccountants Dirksen en De Baaij was de basis gelegd. Het kantoor groeide uit zijn voegen. Tijdens de zoektocht naar een nieuw onderkomen, viel het oog van Harberink op een historische villa in Helmond. Het nieuwe kantoor werd vernoemd naar de familie Wesselman. De organisatie groeide en het kantoor in Eindhoven werd geopend. De dienstverleningen werden uitgebreid met onder andere accountancy, advies en consultancy. Hierdoor zijn we in staat om zowel lokale als internationale klanten te ondersteunen. Nu en in de toekomst.

Achtergrond
Onze relatie met beroepsorganisaties.

We leveren als kantoor ook een bijdrage aan de beroeps- en praktijkontwikkeling van de sector. Wesselman is aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties als NBA, SRA en NOB en zijn lid van besturen en commissies.

Ook vinden we het belangrijk om samen te werken met hogescholen en universiteiten om de volgende generatie te enthousiasmeren voor ons vak én kantoor.

Convenant diversiteit en inclusie accountantskantoren
Convenant NBA.

De NBA heeft alle accountantskantoren die wettelijke controles verrichten uitgenodigd om een diversiteitsconvenant te tekenen. Hiermee beloven kantoren publiekelijk dat ze de personele samenstelling van hun accountantspraktijk meer inclusief en diverser zullen maken.

De accountantskantoren - waaronder wijzelf - geven met de ondertekening aan te streven naar een diverse samenstelling op alle niveaus ('cohortconsistentie'). Dit om de teruglopende mate van diversiteit richting de (sub)top tegen te gaan en om een inclusieve organisatie te zijn.

Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
CTA Big orange
Contact

Waar ga je heen en waar wil je beginnen?

We helpen je graag onderweg. Graag maken we kennis in een vrijblijvend gesprek.