Header ExpertisePage

Expertises - Accountancy

Samenstellen van de jaarrekening.

De jaarrekening geeft je inzicht in de financiële prestaties van jouw onderneming. Deze cijfers vertellen je waar je – op dat moment – staat. Vaar je op koers of is het tijd om bij te sturen? Samen zetten we een stip op de horizon. We zijn nieuwsgierig naar jouw ambities en werken hier graag met jou naartoe.

Naamloos 18
Naamloos 19
De jaarrekening.

Hét startpunt voor het formuleren van nieuwe doelen. Daarnaast helpt het je bij het maken van strategische beslissingen, zoals het aangaan van financieringen of investeringen. Wij zorgen voor een samengestelde jaarrekening die zorgvuldig is opgesteld en voldoet aan de wet- en regelgeving die van toepassing is. Je ontvangt een samenstellingsverklaring van ons, maar we kunnen je ook voorzien van advies over datgene wat je nodig hebt. Hoe dring je risico’s terug? Welke stappen zet je om verbeteringen in gang te zetten? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en ambities en werken hier graag met jou naartoe.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ons team van specialisten staat voor je klaar.

 • E602eb34355deebaa495374b58426d5b
  Adri van der Ceelen

  Registeraccountant

 • 6a192671a067de6499d1cd28a92fb066
  Suzan Smeets

  Senior Assistent Accountant

 • 99fbf13bd3e387992753142bc2b13de9
  Lisette de Bont - van Dijk

  Verantwoordelijk Accountant

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een specialist?

Het gaat verder dan het samenstellen van de jaarrekening. Actuele cijfers en ontwikkelingen vormen de basis voor het verbeteren van prestaties én het terugdringen van risico's. Het uitgangspunt daarbij? Jouw persoonlijke ambities.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in