Header ExpertisePage

Expertises

HR Consultancy.

Of je nu hulp bij een project of strategische HR ondersteuning nodig hebt. We sparren samen over de kansen die in het verschiet liggen, bepalen de koers die je vaart, zetten stip op de horizon en maken ambities waar. Máár dat succes valt of staat met jouw medewerkers. Het is belangrijk dat ze goed functioneren en gelukkig zijn in hun rol. Mensen maken immers het verschil. Daarom is het zaak dat je, ook op het gebied van HR, alles goed regelt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Naamloos 25
Naamloos 61
Dienst
Juridisch advies.

Het arbeids- en socialezekerheidsrecht is complex en altijd in beweging. Onze juristen ondersteunen en adviseren je bij arbeidsrechtelijke geschillen, máár helpen je vooral graag om deze te voorkomen. Benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen?

Lees meer
Naamloos 1
Dienst
Salarisadministratie.

Salarisadministratie kost tijd. Tijd die jij liever in andere zaken steekt. Dat begrijpen wij als geen ander. We ondersteunen je, brengen heldere adviezen uit of nemen de salarisadministratie voor je uit handen; van het opmaken van loonstroken tot de aangifte van de loonbelasting. We zijn hét verlengstuk van jouw onderneming.

Klik hier
Naamloos 24
Dienst
Personeelsadvies.

Het vinden van goed personeel is een uitdaging. Dit maakt werkgeluk een erg belangrijk thema. Gelukkige medewerkers zijn niet alleen effectiever, maar ook loyaler richting jouw organisatie. Daarom is het essentieel om jouw HR-zaken goed te regelen. Een helder beleid, goed vitaliteitsplan en andere HR gerelateerde zaken vragen om specifieke kennis. Kennis die jij, als ondernemer, mogelijk niet in huis hebt, maar wel bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Naar pagina
Naamloos 63
Dienst
Pensioenadvies.

Ingewikkelde pensioenzaken maken we graag begrijpelijk én inzichtelijk. Nieuwe inzichten vormen een basis voor het nemen van belangrijke beslissingen over een regeling. We kijken graag samen welke oplossing het beste binnen jouw situatie én organisatie past. Hoe kunnen wij jou helpen?

Ontdek meer
Cta Small blue
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Behoefte aan juridisch-, personeels- of pensioenadvies of hulp bij de salarisadministratie nodig?

Onze specialisten helpen je graag verder.

  • Case green
    Case Graphic green Case Fransen

    "Het voordeel van een langdurige relatie is dat je elkaar door en door kent en aan een half woord genoeg hebt."

    Hij stookte zijn broodoven met zelf geoogst hout en besloot na een tijdje ook het hout te gaan verkopen. Dat we anno 2021 in een opvolgingstraject zitten naar alweer de vijfde Fransen-generatie; had Hein Fransen in 1895 niet kunnen bevroeden toen hij zijn bakkersbestaan aan de wilgen hing en inruilde voor de houthandel. In de afgelopen 126 jaar heeft het inmiddels internationaal opererende familiebedrijf Houtverwerkingsindustrie Fransen een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

    Bekijk de case
Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een van onze specialisten?

Bel ons of laat je gegevens achter.

Bel 0492 - 54 85 55