Header ExpertisePage

Expertises - Fiscaal advies

Estate planning.

Met een grondige en overzichtelijke estate planning wordt jouw vermogen overgedragen op de manier zoals jij dat wilt. Geen eenvoudige klus, maar het geeft duidelijkheid en rust. Heb jij (familie)vermogen dat je – tijdens leven of bij overlijden – wil nalaten aan jouw partner, kinderen of andere familieleden, wat is dan de beste manier? En wat gebeurt er als je door een ongeval of ziekte niet meer in staat bent om zelfstandig beslissingen te nemen? Daarnaast heb je ook nog te maken met veranderende wet- en regelgeving. Onze specialisten staan je graag bij om alle zaken rondom estate planning naar jouw wensen in te richten. Nu telt immers voor later.

Naamloos 4
Naamloos 3
Het leven zit vol verrassingen.

Misschien komen zaken als samenwonen, trouwen, kinderen, emigreren of – in mindere tijden – een echtscheiding op je pad. Met de juiste maatregelen bescherm jij je (familie)vermogen onder elke omstandigheid. Denk bijvoorbeeld aan een testament, zodat vastligt aan wie, welk deel van jouw vermogen wordt nagelaten als je komt te overlijden. Doe je dit niet, dan geldt de wettelijke verdeling. Mocht je - door welke reden dan ook - handelingsonbekwaam worden, is een levenstestament aan te raden. Een document dat in werking treedt als je niet meer in staat bent zelfstandig beslissingen te nemen.

Waar kunnen we je mee helpen?
Ons team van specialisten staat voor je klaar.
 • 28a4da0acdf4f410c20749305dde554c
  Joop Kuijpers

  Vennoot fiscaal

 • Ee1dac5e6a38db3afc166f7359bcf8ac
  Els Maas

  Belastingadviseur

 • F4415ec3850b5609c9a5e7ffd11b5822
  Ferry Roefs

  Belastingadviseur

 • Ea625457a0b029bffa14011bf8c65faf
  Monique D'Elfant

  Senior Belastingadviseur | Specialist Estateplanning

Form big orange
Stel je vraag
Snel contact met een specialist?

Graag helpen onze specialisten jou bij het overdragen van je vermogen naar een volgende generatie, of dit nu via een schenking is of via een familiefonds. Jouw persoonlijke wensen zijn leidend. Wij verliezen daarbij de fiscale regelingen en altijd wijzigende wet- en regelgeving niet uit het oog.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in