Header Theme red
15578 WM Internationaliseren 1x

Ondersteuning bij Internationaal

Zijn jouw ambities grenzeloos? Ondernemen in het buitenland biedt kansen, maar ook juridische en fiscale uitdagingen. Je krijgt te maken met andere wet- en regelgeving en bijbehorende verplichtingen. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Niet alleen in Nederland, ook ter plaatse staat ons internationale netwerk voor je klaar met hulp en begeleiding.

  • Check Gastvrije organisatie
  • Check Fullservice advieskantoor
  • Check Persoonlijke benadering
  • Check Hoogwaardige kwaliteit
Op weg naar internationaal succes.

Onderneem je over de grenzen, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Niet alleen op het gebied van taal en cultuur, ook fiscaal en juridisch krijg je te maken met complexe vraagstukken.
Van internationaal belastingadvies tot sociale zekerheid en arbeid juridische zaken, onze specialisten helpen je graag met iedere uitdaging die bij internationaal ondernemen komt kijken. We vinden het – hoe ver weg je ook bent – belangrijk dat hulp én begeleiding altijd dichtbij zijn. 

Naamloos 33
Een uitgebreid netwerk en korte lijnen.

We hebben – door de jaren heen – een netwerk opgebouwd van partners in meer dan zeventig landen. Daarnaast maken we onderdeel uit van niet één, maar twee grote internationale netwerken. We zijn aangesloten bij het German Professional Services Alliance en werken intensief samen met het Duitse Rödl & Partner.

Naamloos 59
We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

We zijn bekend met de issues waar jij, als ondernemer, tegenaan loopt op het moment dat je de grens over gaat. Hoe zet ik een onderneming in het buitenland op? En wat zijn de valkuilen? We nemen je bij de hand en maken je wegwijs in de juridische, fiscale en financiële verplichtingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. We dragen je een partner aan die al deze kennis en kunde in huis heeft. Samen helpen we je zaken goed te regelen. Grenzeloze ambities worden natuurlijk beloond.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Cta Small red
15578 WM Internationaliseren 1x
Heb je een vraag over het internationaliseren van je onderneming?

Grenzeloze ambities? Bel ons en stel direct je vraag.

Theme Scroller
Wesselman ondersteunt je onderneming
Wat nu speelt, bepaalt je toekomst.
Form big orange
Bel ons en stel jouw vraag direct
Een adviesgesprek met een expert over het internationaliseren van je onderneming?

Deel je uitdaging met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever direct iemand spreken?

Bel 0492 - 54 85 55