Ben jij een leider die grenzen wil verleggen?

Maak dan nu de reis van je leven en neem deel aan ons unieke leiderschapsprogramma naar IJsland! Een programma van 5 maanden, waaronder een 6-daagse expeditie naar de ruige ‘Arctic Nature’ van IJsland.

Het leiderschapsprogramma IJsland is een uniek programma speciaal voor leiders, ondernemers en senior executives. Het programma staat volledig in het teken van het vergroten van jouw eigen kracht door persoonlijke belemmeringen te herkennen en verwijderen.

Expeditie IJsland
De expeditie naar IJsland is een ultieme onderzoeks- en ontwikkelingsreis, waarbij je met een select gezelschap van gelijkgestemden je laat onderdompelen in de onmetelijke krachten van de ruige ‘Arctic Nature’. Door het delen van persoonlijke verhalen en ervaringen ontstaat een sterke band met jouw reisgenoten; veelal het begin van een band voor het leven.

Tijdens dit leiderschapsprogramma ga jij onder begeleiding van een team op zoek naar jouw innerlijke kracht, om van daaruit
persoonlijk leiderschap jouw te ontwikkelen. Hoe blijf jij jezelf als leider en ben je tegelijkertijd een inspirerend voorbeeld voor anderen?

Bewustwording van het onderbewuste
Op de minder gebaande paden in ongerept IJsland, leer jij onbewuste gedragingen en patronen herkennen en doorbreken. De opgedane kennis en ervaring worden tijdens deze reis direct verankerd, zodat ze een onlosmakelijk deel worden van jouw werk- en privéactiviteiten, nu en in de toekomst.

Meer informatie over dit unieke leiderschapsprogramma? Kijk op www.expeditiewesselman.nl of neem direct contact op met Wesselman Consultancy 

Heeft u een vraag over Expeditie IJsland?

Ralf van Wijk

Ralf van Wijk helpt u graag verder!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag persoonlijk verder! Nu bellen