"Wesselman heeft de sleutel van ons kantoor voor noodgevallen. Dat zegt genoeg over de samenwerking." Daan Lammers | CEO Laméco

“Wij zijn geslaagd als onze klanten concurrentievoordeel ervaren”

Als internetbedrijf maakt Laméco koppelingen met systemen via het internet, maar ze vertellen bedrijven ook hoe ze het internet kunnen gebruiken om de omzet te vergroten. “Wij maken bijvoorbeeld internet of things applicaties voor bedrijven waarmee 30.000 mutaties per uur worden bijgehouden. Dat zijn er 720.000 per dag en dit alles doen wij met een nauwkeurigheidspercentage van ruim 99,99%.”

Op de vraag waar Laméco over tien jaar staat is Daan Lammers, directeur, duidelijk: “Waar wij over 10 jaar staan? Onze producten zijn maar vijf jaar houdbaar! We zullen ons dan voornamelijk bezighouden met Artificial Intelligence, dat zijn wij nu al aan het ontwikkelen maar over 5 jaar halen wij daar zeker de helft van onze omzet uit.” Als hij terugblikt ziet hij Laméco als een websitebedrijf dat websites met hoogstaande functies ontwikkelt, maar over 5 jaar maken ze geen websites meer maar ontwikkelen zij software die zichzelf continu verbetert door middel van kunstmatige intelligentie.

Daan gelooft in het buitengewoon succesvol maken van organisaties met internet. “Wij zijn pas geslaagd als onze klanten een concurrentievoordeel ervaren.

Laméco werkt al 10 jaar samen met Wesselman. “Door de jaren heen zijn er best wel eens scherpe discussies geweest, maar we komen er samen altijd weer beter uit. Een gelijkwaardige relatie met mijn adviseur vind ik belangrijk, eerlijk zijn en openheid daar draait het om. Vertrouwen in een adviseur speelt hierbij een grote rol. Deze relatie heb ik met Ralf van Wijk van Wesselman Consultancy. Hij heeft zelfs de sleutel van ons kantoor voor noodgevallen. Dat zegt genoeg over onze samenwerking.”

Wilt u meer weten over Wesselman Consultancy?

Wesselman vertelt u er graag meer over tijdens een kop koffie!

Wilt u met ons kennismaken?

Leuk. De koffie staat klaar! Bel nu Naar contactformulier

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, wij delen onze kennis graag met u!