“Wesselman kwam op het juiste moment, met de juiste persoon én oplossing” Vincent Gravestein | Schwer Fittings BV

“Wesselman kwam op het juiste moment, met de juiste persoon én oplossing”

Als groep is Schwer de producent van diverse RVS onderdelen voor leidingwerken in de food, chemie, petrochemie en farmacie sector. De Nederlandse vestiging is verantwoordelijk voor alle commerciële en logistiek gebonden activiteiten in de hele Benelux.

Vincent Gravestein, CEO van Schwer Fittings BV Nederland is duidelijk over de ambities van Schwer. “Bij Schwer gaan we ervan uit dat een gezond bedrijf per jaar 10 tot 12% moet kunnen groeien. Wij rekenen ons tot een gezond bedrijf, dus ook voor Schwer moet die groei haalbaar zijn.”

De kracht van Schwer zit ‘m in het reeds beproefde proberen te verbeteren door in detail te kijken naar de toepassing bij de klant en van daaruit een bestaande oplossing - in de vorm van een product - te verbeteren. “Focus in Detail” is dan ook de slogan van Schwer. Wanneer Vincent onvoldoende kennis van en/of affiniteit met een zakelijk onderwerp heeft, maakt hij gebruik van de diensten van Wesselman. “Ik wil to the point geïnformeerd worden, zonder allerlei ballast en achtergronden. Dat vraagt om vertrouwen wat de adviseur moet winnen en dat kost tijd. Ik ben niet van vandaag op morgen met Wesselman in zee gegaan, dat heeft lange tijd geduurd. Toen de voorgaande partij steken liet vallen, grijp je terug op eerdere gesprekken die je hebt gehad. Stefan Joosten van Wesselman Pensioenadviseurs heeft dat goed aangevoeld en altijd contact gehouden zonder zichzelf daarbij op de voorgrond te plaatsen. Wesselman kwam op het juiste moment, met de juiste persoon én oplossing.”

“De pensioenmaterie is er één waar ik persoonlijk weinig affiniteit mee heb, maar die wel een belangrijke factor is in het personeelsbeleid. Goede secundaire voorwaarden zijn de doorslag in de wervingspositie van een bedrijf. Pensioenen maken daar deel van uit. Wij zijn een Nederlandse vestiging van een Duits moederbedrijf. Dan is het fijn dat de adviseur weet heeft van de verschillen in pensioenregelingen hier en in Duitsland zodat keuzes die hier gemaakt worden ook goed kunnen worden onderbouwd naar de Duitse hoofdvestiging. Het zijn vaak kostbare besluiten, dus die wil je goed geïnformeerd kunnen nemen.”

Wilt u meer weten over Wesselman?

Stefan Joosten

Stefan Joosten vertelt u er graag meer over tijdens een kopje koffie!

Wilt u met ons kennismaken?

Leuk. De koffie staat klaar! Bel nu Naar contactformulier

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, wij delen onze kennis graag met u!