"De accountants en adviseurs van Wesselman vormen een sterk team, niet alleen cijfermatig maar ook bedrijfsmatig; ze denken echt mee met onze praktijk voor een slimmere inzet van de financiën." Christel Thoben | Tandarts Thoben

“Veel mensen vinden de tandarts spannend, maar wij zorgen dat ze met een brede lach naar buiten lopen”

Tandarts Thoben uit Asten is een echte dorpspraktijk waar patiënten terecht kunnen voor zowel mondhygiëne behandelingen als algehele tandheelkunde. “Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten met een gerust gevoel binnenkomen en uiteindelijk met een brede glimlach weer naar buiten gaan. Uiteraard staat kwaliteit daarbij hoog in het vaandel.”

Als Christel Thoben begint te vertellen wordt het al vrij snel duidelijk dat ze heel bewust het dorpse karakter heeft opgezocht. “Tandarts zijn is erg leuk. Het patiëntencontact is afwisselend en divers en door het regelmatige contact met je patiënten, ben je op de hoogte wat er bij hen speelt. Dat vind ik nog steeds heel erg prettig aan mijn beroep. Ik zie de hele familie; kinderen komen vanaf 2 jaar al bij mij en vervolgens zie ik ze opgroeien en zich ontwikkelen. Meerdere generaties komen naar de praktijk. Dat vertrouwde, dorpse gevoel is de belangrijkste reden dat ik voor Asten gekozen heb.”

Omdat het een grotere praktijk is, vindt Christel collegialiteit essentieel. Ze organiseren vaak leuke uitjes en de onderlinge samenwerking is prima. Het team van Tandarts Thoben is hecht en sterk waardoor ze hun patiënten goed kunnen bedienen: “We horen vaak terug van de patiënten dat er een prettige sfeer heerst binnen de praktijk en dat ze het een fijne plek vinden. Dat geeft mij energie.” Ze hoopt dan ook dat deze gemoedelijke en vakkundige praktijk in Asten over tien jaar nog steeds een goede naam draagt. “Er is zeker groeipotentie voor Tandarts Thoben, maar wij kiezen er bewust voor om de praktijk kleinschalig te houden. Mensen moeten zich op hun gemak voelen, wij staan voor een persoonlijke behandeling.”

Sterk team
Toen Christel Thoben op zoek ging naar een accountant heeft ze drie kantoren geselecteerd en bezocht. “Met Wesselman was zonder meer de beste klik. Bovendien was het prettig dat zij al ervaring hadden in de zorgsector. “Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat naast de precisie en kennis en kunde van Lisette de Bont en Marco de Hondt, ze ook altijd open staan om te sparren. De jaarstukken zijn meestal snel besproken, we hebben het dan ook vooral over de praktijk, het werkveld en wat de ontwikkelingen zijn binnen de zorgsector. De accountants en adviseurs van Wesselman vormen samen een sterk team, niet alleen cijfermatig maar ook bedrijfsmatig; ze denken echt mee met onze praktijk voor een slimmere inzet van de financiën. Door de goede communicatie is de samenwerking leuk, goed én effectief.”

Wilt u meer weten over Wesselman?

Lisette de Bont - van Dijk

Lisette de Bont - van Dijk vertelt u er graag meer over tijdens een kop koffie!

Wilt u met ons kennismaken?

Leuk. De koffie staat klaar! Bel nu Naar contactformulier

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, wij delen onze kennis graag met u!