Wesselman maakt zich opnieuw sterk voor Mike tijdens Triathlon Brabant!

Vanwege de pandemie was het even spannend of de triatlon dit jaar doorgang kon vinden. Inmiddels heeft ons het goede nieuws bereikt dat de triatlon – bij gelijkblijvende omstandigheden – op 26 september a.s. doorgaat.

Als accountants- en advieskantoor met een sterke regionale binding en met de kernwaarde ‘energiek’, bestond bij Wesselman al langer de wens om aan te haken op een sportief evenement in de omgeving. Toen ondernemer en initiatiefnemer Jos van Lang bij Wesselman aanklopte met zijn idee om in Helmond een triatlon te organiseren, hoefde Wesselman dan ook niet lang na te denken. Sinds 2019 is Wesselman sponsor van Triathlon Brabant in en om het prachtige natuur- en recreatiegebied Berkendonk in Helmond en is het loopparcours omgedoopt tot de ‘Wesselman Running Course’.

Wesselman maakt zich sterk voor Mike
Wesselman is niet alleen sponsor van Triathlon Brabant, we doen er natuurlijk ook zelf aan mee! En met een goed doel: al ruim 13 jaar kunnen wij rekenen op de inzet en vrolijkheid van onze collega Mike Sleegers. Naast dat hij een fijne collega is, zorgt hij ook samen met zijn collega’s van de personeelsvereniging voor de nodige ontspanning en vertier. En als het even kan, is hij bij iedere gelegenheid graag zelf van de partij. In februari 2008 trad Mike toe tot het Wesselmanteam om vervolgens amper een maand later de diagnose te krijgen die zijn leven in een ander daglicht zette. Wat begon als ‘onschuldige’ tintelingen in zijn benen, bleek MS te zijn.

Zelf sporten lukte al snel niet meer, dus als alternatief voor sporten trad Mike toe tot het bestuur van HVV Helmond; de Helmondse Voetbalvereniging. Mike’s motto: focus niet op wat je niet meer kunt, maar kijk juist naar alles wat je wél kunt! Daarom collecteert hij al 8 jaar voor het MS-fonds, want dat is zijn droom: dat MS op ‘n dag géén ongeneeslijke ziekte meer is.

Nu gaan wij op zondag 26 september opnieuw zwemmen, fietsen en hardlopen voor Mike.

Helpt u ons mee om Mike’s droom te realiseren?
Doneer via de button aan de rechterkant.