Online ontbijtsessie 'Eindejaarstips en belastingplan 2021'

Het Coronavirus laat ons nog steeds niet los. Nadat de horeca haar deuren weer heeft moeten sluiten, is het helaas nu ook weer de beurt aan bioscopen, theaters, bibliotheken, etc. Ook is het niet toegestaan om bijeenkomsten te organiseren met meer dan twee personen.

Graag willen wij onze relaties blijven informeren en u tips geven voor het nieuwe jaar zoals u dat van ons gewend bent. Dit jaar niet middels een ontbijtsessie op één van onze kantoren, maar online middels ‘Zoom’, een programma waarmee u via internet kunt videobellen met PC, laptop of smartphone. Uw wordt tijdens deze sessie met collega-ondernemers bijgepraat over alle ontwikkelingen die u als ondernemer niet wilt missen. 

Zoom - ontbijtsessie

Wanneer:    dinsdag 24 november
Tijd:              08.00 - 09.15 uur

Hoe werkt zoom?

Een paar dagen voorafgaand aan de online ontbijtsessie zult u een mail van ons ontvangen met hierin een link naar de sessie. Voor het eerst in Zoom? U wordt gevraagd de app te downloaden (u kunt voor de app kiezen of de meeting in uw browser openen). Kies voor ‘Join Audio by Computer’. Wilt u de video gebruiken? Klik dan op de knop linksonder ‘Start video’.Aanmelden online ontbijtsessie 24 november


Heeft u een vraag over de online ontbijtsessie?

Wesselman helpt u graag verder!