Welkom bij de Keukentafel!

De Keukentafel is een bijeenkomst die door Wesselman wordt gefaciliteerd exclusief voor familiebedrijven. Onder het genot van een seizoensgebonden maaltijd, willen wij u als ondernemer de gelegenheid bieden om in contact te komen met ambitieuze collega-familiebedrijven, zodat u onder leiding van onze familieadviseurs in een vertrouwde setting ervaringen en tips met elkaar kunt uitwisselen. De eerstvolgende Keukentafel zal plaatsvinden op maandag 2 september.

Programma maandag 2 september

•    Ontvangst: tussen 16.00 en 16.30 uur;
•    Aanvang: 16.30 uur;
•    Einde: 19.00 uur;
•    Locatie: kantoor Helmond.

De tafelbijeenkomst wordt begeleid door onze familieadviseurs Anouk van den Dungen en Ralf van Wijk.

Het thema: Waar bemoei jij je mee?!
Als overdragende ouder denkt u wellicht dat u ook ná de bedrijfsoverdracht aan uw kinderen nog betrokken blijft bij het bedrijf, maar heeft u wel eens nagedacht over hoe u betrokken blijft, en in welke mate? Komt u bijvoorbeeld nog regelmatig op de werkvloer? En waar wilt en kunt u zich nog mee bemoeien?
 
Als overnemend kind vindt u het waarschijnlijk eveneens vanzelfsprekend dat uw ouder na de overname betrokken blijft, maar u wilt het wel zélf gaan doen. Hoe voorkomt u dat uw ouder zich, voor uw gevoel, ongevraagd blijft bemoeien met het familiebedrijf?


Deze Keukentafel vindt plaats in een Italiaanse ambiance, waar ook zonder bedrijfsopvolgingssituatie de gemoederen wel eens hoog op kunnen lopen. Maar evenals aan de Italiaanse keukentafel, staan familie en gezelligheid altijd voorop!

Mogen wij u en uw betrokken familieleden verwelkomen op 2 september a.s? Meld u hieronder aan!
Om de exclusiviteit van deze bijeenkomst te waarborgen stellen wij per sessie een limiet in van 12 ondernemers. Wanneer blijkt dat het animo groter is, zullen wij een tweede sessie organiseren. 


Aanmelden tafelsessie 2 september


Heeft u een vraag over de Keukentafel?

Martin Hoskens

Martin Hoskens helpt u graag verder!