Golfen met Wesselman - VOL

U heeft een uitnodiging* ontvangen voor Golfen met Wesselman op vrijdag 24 september 2021 en wilt deelnemen aan dit 18-holes toernooi? Leuk, wij kijken er naar uit! Meld u s.v.p. direct aan via het onderstaande formulier.

Dit jaar staat er geen 9 holes toernooi op het programma zoals u wellicht van ons gewend bent, maar een 18 holes toernooi op een prachtige locatie, ook wel bekend als 'het dak van Brabant', oftewel Golf de Gulbergen in Mierlo. 

Deze sfeervolle baan bestaat uit 3 lussen: de Sprookjesbaan en Libellenbaan en de Old Course. Hole 4 staat staat niet alleen bekend als het hoogste punt van Brabant, maar ook als de mooiste golfhole van onze provincie. Bij mooi weer kunt u vanaf de Sprookjesbaan zelfs het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch zien liggen!

Na afloop van het toernooi sluiten we samen aan voor een ontspannende Borrel & Barbecue op het mooie terras van de Gulbergen, waar u samen met ons en collega ondernemers nog even rustig na kunt genieten van deze gezellige en sportieve dag. 


* Heeft u per abuis geen uitnodiging ontvangen voor dit toernooi, maar bent u een cliënt die in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs en wilt u alsnog graag deelnemen? Neem in dat geval s.v.p. contact op met Ingrid van de Ven. Zij bekijkt graag voor u wat de mogelijkheden zijn, afhankelijk van de omstandigheden en capaciteit. 

Programma

12:00 uur          Ontvangst
12:30 uur          Flightindeling en uitleg 
13:00 uur          Start 18-holes toernooi
18:30 uur          Prijsuitreiking
19.00 uur          BBQ

Locatie

Golf de Gulbergen, Heiderschoor 26 te Mierlo (navigatie: Baroniehei Nuenen).


Aanmelden voor de editie van 2021 is helaas niet meer mogelijk.


Heeft u een vraag over Golfen met Wesselman?

Ingrid van de Ven

Ingrid van de Ven helpt u graag verder!