Welkom bij de Keukentafel!

De keukentafel; een plek waar je, als gezin, samenkomt en bijpraat. Daar waar je ideeën uitwisselt of een discussie voert. We noemen het ook wel familieperikelen. Wordt er, aan jouw keukentafel, ook wel eens over bedrijfsprocessen gesproken? Dan zal de keerzijde van deze gesprekken je niet geheel onbekend zijn. Familie en bedrijf; het blijft een bijzondere combinatie. Lijkt het je prettig om samen te komen met andere familiebedrijven en deze 'struggles' met elkaar te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje? Dan nodigen we je graag uit voor De Keukentafel; een exclusieve avond voor ambitieuze familiebedrijven. We willen je, als ondernemer, de gelegenheid bieden om in contact te komen met anderen, zodat je, in een vertrouwde omgeving, ervaringen en tips met elkaar uit kunt wisselen. 

Programma dinsdag 12 juli

•    Ontvangst: tussen 16.30 en 17.00 uur;
•    Aanvang: 17.00 uur;
•    Einde: 19.00 uur;
•    Locatie: kantoor Helmond.

Aaaah, wáárom doet ie dat nou?!
Ben je nieuwsgierig hoe je naar een werk- of familiesysteem kunt kijken en wil je horen dat wat onder ogen gezien kan worden het begin van verandering is? Dan nodigen we je graag uit aan 'De Keukentafel'. Debby Linskens en Ester Kroese nemen je graag mee in de wereld van de systeemdynamiek. 

Debby en Ester zijn beide systeemdenkers met een sterke focus op het familiebedrijf. Ze begeleiden ondernemende families en helpen ze onderlinge relaties goed te houden bij rigoureuze veranderingen als een bedrijfsopvolging. Het gaat daarbij om relaties tussen ouders en kinderen, ouders of kinderen onderling en, als er meerdere familietakken zijn, ook om andere relaties.

Als systeemdenkers nemen ze de familie als uitgangspunt. Zo helpen ze ondernemers de juiste keuze te maken die betrekking heeft op eigendom en bedrijf, maar ook om mogelijke spanningen en andere belangrijke zaken in goede banen te leiden. Ze helpen ze om zich voor te bereiden op een nieuwe situatie waarin de familie met het bedrijf verder gaat. Debby en Ester werken samen met het IFBK | Instituut voor Familiebedrijfskunde en treden daarbij op als moderator van intervisies voor professionals uit de zakelijke dienstverlening.

Wil jij jouw onderneming verrijken met het systeemdenken? Debby en Ester informeren je tijdens deze interactieve sessie, aan de keukentafel, graag over het onderwerp. Ook zullen onze familieadviseurs voor je klaarstaan bij eventuele vragen.

De Keukentafel vind plaats in een goede ambiance, waar de gemoederen wel eens hoog op kunnen lopen. Maar aan de Keukentafel staan familie en gezelligheid altijd voorop! 

Mogen wij jou en je betrokken familieleden verwelkomen op 12 juli a.s?

Om de exclusiviteit van deze bijeenkomst te waarborgen willen we een aantal kleine groepen vormen. Wanneer blijkt dat het animo groot is, zal er een tweede sessie georganiseerd worden.


Aanmelden tafelsessie 12 juli


Heb je een vraag over de Keukentafel?

Martin Hoskens

Martin Hoskens helpt je graag verder!