Theaterlezing 'Voorkom ruzie bij de kist'

Hoe voorkomt u dat uw laatste wil uitloopt op een erfrechtelijk bloedbad en houdt u het - ook fiscaal gezien - gezellig?

Op donderdag 7 mei organiseert Wesselman voor haar cliënten een ludieke bijeenkomst waarbij professor Bernard Schols u uitlegt hoe u erft zonder scherven, wat u kunt doen om de fiscus en erfrechtelijke bloopers zoveel mogelijk buiten de deur te houden én waarom men een erfenis niet zomaar klakkeloos moet aanvaarden.

Aansluitend zullen onze specialisten Monique D'Elfant (senior belastingadviseur en specialist estate planning) en Stefan Joosten (directeur Wesselman Pensioenadviseurs) nader ingaan op de belangrijke momenten in een mensenleven waarbij aandacht voor estate planning en inkomensplanning noodzakelijk is. 

Prof. mr. dr. Bernard Schols is oud-notaris en hoogleraar Successierecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij verschijnt regelmatig in de media met zijn boeken en publicaties, beantwoordt lezersvragen in Elsevier en geeft lezingen door heel Nederland. Eén van de door hem uitgegeven boeken is 'Voorkom ruzie bij de kist' met daarin tal van veelal ludieke voorbeelden van wat er goed of juist ernstig mis kan gaan.

Wanneer u aan deze bijeenkomst wenst deel te nemen, raden wij aan om u direct aan te melden via onderstaand formulier. 

Programma donderdag 7 mei

15.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
16.00 uur: Aanvang theaterlezing
17.00 uur: Toelichting Monique D'Elfant & Stefan Joosten
17.30 uur: Borrel 
18.00 uur: Einde bijeenkomst


Aanmelden 'Voorkom ruzie bij de kist'


Heeft u een vraag over deze bijeenkomst?

Monique D'Elfant

Monique D'Elfant helpt u graag verder!