Mogen we je helpen met de verduurzaming van jouw onderneming?

Steeds meer bedrijven zijn bezig met verduurzaming en innovatie. De motivatie komt uit de ondernemer zelf, vanuit de consument of vanuit de steeds verder ontwikkelde wet- en regelgeving. Met het in acht nemen van de klimaatdoelstellingen voor de komende jaren kan men met zekerheid zeggen dat duurzaamheid in het bedrijfsleven alleen maar belangrijker zal worden.

Om ervoor te zorgen dat zowel de ondernemer als de onderneming, ook op lange termijn, voorbereid is op het verduurzamen van de samenleving, is het van belang om op tijd de juiste maatregelen te nemen.

We kijken, bij Wesselman, graag samen met jou naar de mogelijkheden. Mogen we de huidige en toekomstig ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming voor je inzichtelijk maken? Of je ondersteunen bij strategische beslissingen en het opstellen van duurzaamheidsrapportages?

Wil je meer weten over de duurzaamheidspositie van je onderneming of in gesprek gaan over het onderwerp? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag persoonlijk verder.

Onze specialisten

Heleen van de Weerd

Junior Manager Audit

Marijke Verberne

Junior Manager Audit

Robbin Kühl

Belastingadviseur

Roy Colen

Belastingadviseur

Wil je meer weten over deze dienstverlening?

Robin de Beus

Robin de Beus vertelt je er graag meer over onder het genot van een kop koffie!

Wat mogen we voor je betekenen?

De koffie staat klaar! Maak een afspraak