Mogen we je helpen met de verduurzaming van jouw onderneming?

Steeds meer bedrijven zijn bezig met verduurzaming en innovatie. De motivatie komt uit de ondernemer zelf, vanuit de consument of vanuit de steeds verder ontwikkelde wet- en regelgeving. Met het in acht nemen van de klimaatdoelstellingen voor de komende jaren kan men met zekerheid zeggen dat duurzaamheid in het bedrijfsleven alleen maar belangrijker zal worden.

Om ervoor te zorgen dat zowel de ondernemer als de onderneming, ook op lange termijn, voorbereid is op het verduurzamen van de samenleving, is het van belang om op tijd de juiste maatregelen te nemen. Het gaat hier niet alleen om maatregelen die bijdragen aan een beter klimaat, maar ook om diverse aspecten op sociaal- en managementniveau. Dit alles zal de komende jaren, in lijn met de nieuwe CSRD-plicht, vastgelegd moeten worden in uitgebreide rapportages.

We kijken, bij Wesselman, graag samen met jou naar de mogelijkheden. Kunnen we de huidige en toekomstig ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming inzichtelijk maken voor je? Of je ondersteunen bij strategische beslissingen en het opstellen van duurzaamheidsrapportages?

Wil je meer weten over de duurzaamheidspositie van je onderneming of in gesprek gaan over het onderwerp? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag persoonlijk verder.

Onze specialisten

Heleen van de Weerd

Junior Manager Audit

Marijke Verberne

Manager Audit

Ferry Roefs

Belastingadviseur

Wil je meer weten over deze dienstverlening?

Wesselman vertelt je er graag meer over onder het genot van een kop koffie!

Wat mogen we voor je betekenen?

De koffie staat klaar! Maak een afspraak