Wesselman verwerft een belang in Embora Group

Wesselman Accountants | Adviseurs heeft overeenstemming bereikt over verwerving van een belang in Embora Group. De samenwerking met Embora Group markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van Wesselman. 

Ted Jansen (Founder Embora Group)

“Ik ben heel blij met de toetreding van Wesselman Accountants | Adviseurs. Ik ben er van overtuigd dat Embora Group, samen met Wesselman, nog sterker staat. We zullen de onderneming ondersteuning gaan bieden bij de huidige digitale ontwikkelingen. Tevens zullen we sparringpartner zijn voor klanten met digitale vraagstukken.”

“Het is prettig dat we, qua DNA, op één lijn liggen. Wesselman hecht waarde aan kwaliteit en vertrouwen. Ook dit staat bij ons hoog in het vaandel.”

Erik Jasper Noll (Vennoot Accountancy)

“We zijn trots dat we een belang hebben verkregen in Embora Group. Het biedt Wesselman de kans zich verder door te ontwikkelen tot een data gedreven adviesorganisatie. We kunnen onze relaties op deze manier nog meer laten excelleren; onder andere door vergaande automatiseringsoplossingen in te zetten.”

Over Wesselman Accountants | Adviseurs

Wesselman is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor waar dagelijks 140 adviseurs klaarstaan met het doel cliënten te laten excelleren. Nationaal of internationaal, van start tot overdracht; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar ondernemers bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk. Wesselman is gevestigd in Eindhoven en Helmond.

Website: https://www.wesselman-info.nl/

Over Embora Group

Het nemen van de juiste beslissingen, als bedrijf zijnde, is essentieel om groei te kunnen realiseren. Hoe deze beslissingen genomen worden, verschilt per organisatie. In de praktijk worden deze keuzes veelal gebaseerd op een onderbuikgevoel of ervaring. Embora Group helpt haar klanten deze beslissingen op basis van data te maken. Dit door AFAS in te richten, het verder te optimaliseren en inzicht te geven in informatie doormiddel van haar eigen platform, BI Connect. Embora Group neemt de complexe aspecten uit handen en zorgt ervoor dat organisaties zo innovatief mogelijk kunnen werken. Zo kun je, als ondernemer, bezig zijn met wat je écht leuk vind; ondernemen.

Website: https://www.embora.nl/

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nina van der Schoot, Marketing & Communicatieadviseur bij Wesselman Accountants, via nina.vanderschoot@wesselman-info.nl.

Heb je een vraag over dit bericht?

Erik Jasper Noll

Erik Jasper Noll helpt je graag verder.

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk verder!