Wesselman sponsort Triathlon Brabant

Op 29 september 2019 wordt de eerste editie van de Triathlon Brabant gehouden in en rondom de prachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Berkendonk in Helmond. Wesselman Accountants | Adviseurs heeft zich voor een periode van drie jaar gecommitteerd als hoofdsponsor van dit unieke event.

Ter ere van de sponsoring wordt het loopparcours van Triathlon Brabant omgedoopt tot de Wesselman Run Course. Als accountants- en advieskantoor met een sterke regionale binding, bestond bij Wesselman al langer de wens om als sponsor aan te haken op een sportief evenement in de omgeving van Eindhoven en Helmond. "De Triathlon Brabant sluit perfect aan bij onze kernwaarden energiek en samenhang. Daarnaast is het niet alleen positief voor onze naamsbekendheid, het is ook voor onze medewerkers een leuke uitdaging om samen naartoe te kunnen werken." Aldus Anouk van den Dungen, directielid van Wesselman.  

In en rondom Berkendonk trainen sinds jaar en dag tal van triathleten uit de regio hun zwem- fiets- en loopdiscipline. Deelnemers kunnen kiezen voor 1/4e of 1/8e triathlon. Ook (bedrijven)teams zijn van harte welkom om deel te nemen met trio's. Het zwemmen kan door supporters vanaf het strand worden gevolgd. Tevens zal er een korte landgang in het zwemonderdeel zitten. Het fietsparcours is een snel parcours van 10,3 km per ronde. Het loopparcours ligt rondom de recreatieplas van Berkendonk en is de afsluiter van de wedstrijd. 

Meer informatie en/of inschrijven? Ga naar www.triathlonbrabant.nl

Op de foto van links naar rechts: Berbel van Bree (bestuurslid Triathlon Brabant), Anouk van den Dungen (directielid Wesselman) en Jos van Langh (bestuurslid Triathlon Brabant) tijdens de informatieavond voor sportvereniging op maandag 25 maart jl. Bestuurslid Leon Rooijakkers was wegens omstandigheden afwezig en ontbreekt op de foto. 

Heeft u een vraag over sponsoring?

Joyce Verhoeven

Joyce Verhoeven helpt u graag verder.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag persoonlijk verder! Nu bellen