Wesselman maakt zich sterk voor Mike!

De wereld staat momenteel op z'n kop. Maar of het nu om Covid-19 of om MS gaat; samen bereiken we grootse dingen. En dus staan wij op zondag 27 september, mits de omstandigheden het toelaten, opnieuw voor Mike aan de start van Triathlon Brabant.

Altijd positief en vrolijk; een supergezellige vent waar je op kunt rekenen. Dat is Mike Sleegers, onze gewaardeerde collega. In februari 2008 trad Mike toe tot het Wesselmanteam om vervolgens amper een maand later de diagnose te krijgen die zijn leven in een ander daglicht zette. Wat begon als ‘onschuldige’ tintelingen in zijn benen, bleek MS te zijn.

Zelf sporten lukte al snel niet meer, maar daarvoor in de plaats trad Mike toe tot het bestuur van HVV Helmond; de Helmondse Voetbalvereniging. Bij Wesselman trad Mike toe tot de personeelsvereniging, want Mike’s motto: focus niet op wat je niet meer kunt, maar kijk juist naar alles wat je wél kunt! Daarom collecteert hij al 7 jaar voor het MS-fonds, want dat is zijn droom: dat MS op ‘n dag géén ongeneeslijke ziekte meer is.

Wij kunnen altijd rekenen op Mike
Al ruim elf jaar lang kunnen wij erop rekenen dat Mike samen met de overige pv-leden onze uitstapjes, barbecues, sportdagen, spellen (het 'anti-coronaspel') en feesten organiseert. En als het even kan, is Mike natuurlijk zelf van de partij. Altijd opgewekt en bereid om te helpen.

Triathlon Brabant
Als de omstandigheden het toelaten, gaan wij op zondag 27 september voor het tweede jaar op rij zwemmen, fietsen en hardlopen voor Mike tijdens de Triathlon Brabant in Helmond. Uiteraard is de doorgang van het evenement afhankelijk van de dan geldende wet- en regelgeving*. 

Wij begrijpen dat het onzekere tijden zijn en dat iedereen nu zijn of haar persoonlijke uitdagingen heeft. Wij zijn dan ook dankbaar voor ieder gebaar; klein of groot. Helpt u ons mee Mike’s droom te realiseren? Doneren kan via de button aan de rechterzijde van deze pagina.

* Mocht de Triathlon Brabant vanwege veranderende omstandigheden onverhoopt geen doorgang vinden, dan nog komen de donaties volledig ten gunste van het Nationaal MS fonds. 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag persoonlijk verder! Nu bellen