Wesselman maakt zich sterk voor Mike!

Altijd positief en vrolijk; een supergezellige vent waar je op kunt rekenen. Dat is Mike Sleegers, onze gewaardeerde collega. In februari 2008 trad Mike toe tot het Wesselmanteam om vervolgens amper een maand later de diagnose te krijgen die zijn leven in een ander daglicht zette. Wat begon als ‘onschuldige’ tintelingen in zijn benen, bleek MS te zijn.

Zelf sporten lukte al snel niet meer, maar daarvoor in de plaats trad Mike toe tot het bestuur van HVV Helmond; de Helmondse Voetbalvereniging. Bij Wesselman trad Mike toe tot de personeelsvereniging, want Mike’s motto: focus niet op wat je niet meer kunt, maar kijk juist naar alles wat je wél kunt! Daarom collecteert hij al 6 jaar jaarlijks voor het MS-fonds, want dat is zijn droom: dat MS op ‘n dag géén ongeneeslijke ziekte meer is.

Wij kunnen altijd rekenen op Mike
Al bijna tien jaar lang kunnen wij erop rekenen dat Mike samen met de overige pv-leden onze uitstapjes, barbecues, sportdagen en feesten organiseert. En als het even kan, is Mike altijd zelf van de partij. Altijd opgewekt en bereid om te helpen.

Nu gaan wij op zondag 29 september zwemmen, fietsen en hardlopen voor Mike. Want Wesselman is niet alleen sponsor van Triathlon Brabant, maar we doen er natuurlijk ook zelf aan mee!

Helpt u ons mee Mike’s droom te realiseren? Doneren kan via de knop aan de rechterkant! 

Heeft u een vraag over sponsoring?

Joyce Verhoeven

Joyce Verhoeven helpt u graag verder.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag persoonlijk verder! Nu bellen