Wereldwijde groep van internationale topfiscalisten treffen elkaar twee dagen in Helmond

De International Tax Law Group van Rödl & Partner komt op 27 en 28 september aanstaande naar Helmond voor een vaktechnische ontmoeting en een bezoek aan de Helmondse vestiging van Wesselman Accountants | Adviseurs.

Al sinds 2001 werkt Wesselman Accountants | Adviseurs nauw samen met het internationale advieskantoor Rödl & Partner. Dit van oorsprong Duitse kantoor met het hoofdkantoor in Nürnberg, beschikt anno 2019 over 4.900 medewerkers verspreid over 111 kantoren in 51 landen. Wesselman met 120 medewerkers en vestigingen in Helmond en Eindhoven, is de belangrijkste Nederlandse partner van Rödl als het gaat om internationaal ondernemen voor familiebedrijven.

Alle internationaal belastingrecht specialisten van deze kantoren zijn verenigd in de ‘International Tax Law Group’. Twee keer per jaar komt deze internationale delegatie bijeen voor een vaktechnische conferentie, gecombineerd met een bezoek aan een van de kantoren. Zo waren zij eerder al bijeen in Istanbul, München, Parijs, Keulen, Praag, Warschau, Hamburg, Wenen en Berlijn. Nu is de eer aan Helmond en in 2020 staan Stuttgart en Moskou op de agenda. Landen die een afvaardiging sturen zijn Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Polen, Hongarije, Zwitserland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Rusland, China, Tsjechië, Brazilië, Zweden, Estland, Letland, Litouwen, Maleisië, Cyprus, Turkije en India.

Programma
Naar verwachting zullen 51 fiscalisten op donderdagavond in Helmond arriveren, waar zij worden verwelkomd met een barbecue op het bordes van Wesselman.

Op vrijdag vindt het internationaal fiscaal vaktechnisch seminar plaats in Hotel Golden Tulip West- Ende, waar de gasten ook verblijven. Aan de orde komen recente fiscale ontwikkelingen en er zijn prominente sprekers van o.a. de Belastingdienst en Artes Advocaten uit Antwerpen. Vrijdagavond vindt en groots diner plaats in het Middeleeuwse Kasteel van Helmond. Op zaterdagmiddag krijgt het gezelschap de gelegenheid om kennis te maken met Helmond tijdens een door Helmond Marketing samengestelde stadswandeling onder leiding van Joop Kuijpers, fiscaal vennoot van Wesselman.

Heeft u een vraag over dit bezoek?

Joop Kuijpers

Joop Kuijpers helpt u graag verder.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag persoonlijk verder! Nu bellen