Familieadviseurs Wesselman eerste gebruikers toolset EQUIMERIO®

Sinds 1 november 2021 werkt Wesselman Accountants | Adviseurs als eerste familieadviseur in Nederland met de set digitale adviesinstrumenten van Equimerio; een innovatieve toolset die specifiek voor de advisering van familiebedrijven is ontwikkeld.

Martin Hoskens, familieadviseur en vennoot van Wesselman (rechts) en Jurgen Geerlings, medeoprichter en -directeur van Equimerio (links), hebben de start van de samenwerking met een stevige handdruk beklonken.

Martin Hoskens: “Met de ingebruikname van deze toolset zetten wij een mooie stap als het gaat om innovatie en digitalisering van de advisering aan onze relaties. Onze familiebedrijven onderschrijven dit ook; zij geven aan dat wij hen met het gebruik van de toolset echt aan het denken hebben gezet. Met deze adviesinstrumenten zijn wij in staat om alle uiteenlopende scenario’s en dilemma’s binnen het familiebedrijf duidelijk te visualiseren, wat ons en onze cliënten helpt om op een eenvoudige manier veranderingen inzichtelijk te maken." 

Anouk van den Dungen, familieadviseur en directeur van de adviespraktijk bij Wesselman, vertelt dat de ervaring is dat het met deze instrumenten gemakkelijker is om gevoelige zaken bespreekbaar te maken, omdat het visueel inzichtelijk wordt gemaakt voor de familie en gevolgen direct verwerkt kunnen worden. Naast het gebruik samen aan de familie keukentafel is het (helaas) in deze tijd ook fijn dat op afstand met de familie samen kan worden gewerkt vanuit de software én dat collega-specialisten actief kunnen worden betrokken. 

Jurgen Geerlings: "Wij zijn er trots op dat Wesselman als innovatieve dienstverlener, met een sterke reputatie bij het familiebedrijf, onze Equimerio toolset heeft omarmd. Tijdens de pilotfase in de aanloop naar dit moment bleek al dat hun adviseurs verschillende adviesconcepten uit de familiebedrijfskunde in de dagelijkse praktijk toepasten. Met het inzetten van onze toolset komt deze expertise nog beter tot haar recht."

 

® Geregistreerd merk van SME Next BV

Heb je een vraag over deze toolset?

Martin Hoskens

Martin Hoskens helpt je graag verder.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Nu bellen