Ondersteuning in uitdagende tijden door verstrekte subsidie Gemeente Helmond

Wesselman Accountants | Adviseurs biedt ondernemers in samenwerking met het Werkgeversservicepunt ondersteuning in deze uitdagende tijden door verstrekte subsidie Gemeente Helmond.

De Gemeente Helmond gaat haar ondernemers hulp bieden op diverse thema’s. De thema’s waarop ondersteuning wordt geboden zijn financiële- en schuldhulpvragen, bedrijfsvoering en -coaching. Ondernemers met personeel die extra expertise nodig hebben, kunnen aanspraak maken op advies en/of ondersteuning van gespecialiseerde adviseurs. Daarbij is het belangrijk dat het personeel minimaal 6 maanden in dienst is, vanaf het moment van de aanvraag. 

Heb jij hulp nodig om jouw financiële huishouding beter te structureren? Heb jij een groeiambitie, maar weet je niet hoe deze te realiseren? Of heb jij coaching nodig op het gebied van leiderschap en/of jouw bedrijfsstrategie? Maak dan aanspraak op deze regeling.

Wesselman Accountants | Adviseurs is één van deze specialisten. We begrijpen de uitdagingen, waar ondernemers mee te maken hebben, als geen ander en zijn enthousiast om onze expertise in te zetten en jou, als ondernemer, vooruit te helpen.

Wacht niet te lang met het indienen van een aanvraag voor deze subsidie want de te verstrekken subsidie is beperkt.

Wil je meer weten over deze regeling voor ondernemers in de Gemeente Helmond? Klik hier voor meer informatie.

Heb je hier vragen over?

Adiëlle van Kemenade - Mommers

Adiëlle van Kemenade - Mommers helpt je graag verder.

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk verder!